SAM uitje!
Afgelopen woensdag was het zover: SAM’s uitje! Niemand wist wat we zouden gaan doen, alleen wanneer het was en hoe laat het zou beginnen. Onwijs spannend dus.
Om 17.00 uur afgesproken in een leuk café in Utrecht en daar nog gezellig met elkaar gebabbeld onder het genot van een koud drankje. We zien elkaar natuurlijk niet elke dag, dus dit was extra leuk. Om 18.00 uur was het tijd om te gaan naar de plek van bestemming: drie deuren verder! Er stond een leuke Thaise kookworkshop op het menu bij De Kombuis. Een vier-gangendiner door ons bereid en opgediend onder begeleiding van chefkok René. Een kokossoep met zelfgemaakte wonton, viskoekjes met komkommersalade, gebakken noodles met garnalen en rode mullfilet en als toetje crème brûlée met gemarineerde ananas en ijs.
Naast de kwaliteit die wij altijd leveren in ons werk, schijnen wij dat ook te kunnen in de keuken: het was ontzettend gezellig en heerlijk gegeten. Een kookworkshop bij De Kombuis in Utrecht is zeker een aanrader.